Твёрдая, цветная гель краска. Не растекается, имеет устойчивую структуру. Хорошо пигментированная.

Solid color gel, 5 гр. Твёрдая цветная гель-краска наносится легко, не оставляет разводов,. Сушится в уф-лампе 2-3 мин., или в лед/уф-лампе в течение 1 мин.

Гель-краска повышенной плотности, Solid color gel 5 гр, 20

Codul produsului: 15624
Soldul stocului: mult
60 lei
3,16 €
3,39 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Descriere

Твёрдая, цветная гель краска. Не растекается, имеет устойчивую структуру. Хорошо пигментированная.

Solid color gel, 5 гр. Твёрдая цветная гель-краска наносится легко, не оставляет разводов,. Сушится в уф-лампе 2-3 мин., или в лед/уф-лампе в течение 1 мин.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 124
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 20
Dimensiunile
Lungimea 3.50
Lăţimea 3.50
Înălțimea 2.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, tot mai multe femei aleg să își facă unghiile acasă, fie pentru că economisesc bani, fie pentru că își doresc să aibă mai multă creativitate în designul lor. Pentru a obține unghiile dorite, un element esențial este folosirea gelurilor de unghii. Printre acestea se numără și Gelul Color Solid în cantitate de 5 grame și cu o densitate sporită.

Gelul Color Solid este o opțiune excelentă pentru cei care își doresc o culoare intensă și o acoperire completă a unghiei. Acestea sunt ideale pentru cei care își doresc o simplificare a procesului de aplicare a gelurilor, deoarece acestea au deja pigmentul color în ele și nu necesită adăugarea unor culori suplimentare. Acest lucru economisește timp și bani și, de asemenea, reduce riscul greșelilor, cum ar fi inegalitatea culorii sau a consistenței.

Gelul Color Solid are un aspect strălucitor datorită faptului că se usucă sub o lampă UV. Acest lucru asigură o acoperire uniformă și prelungită a culorii, ceea ce înseamnă că aspectul unghiilor va rămâne timp îndelungat, fără să se estompeze sau să se păteze.

De asemenea, Gelul Color Solid poate fi utilizat pentru a crea o varietate de modele și desene pe unghii. Datorită culorii sale intense, acestea sunt ideale pentru a fi utilizate pentru a picta pe unghiile unor modele precum flori, animale sau desene geometrice.

Cu toate acestea, este important să rețineți că aplicarea corectă a unghiilor necessită timp și răbdare, crescând astfel de complexitatea procesului. Este necesară îndepărtarea cuticulelor, dar, de asemenea, trebuie să se aștepte la uscarea completă de fiecare dată când se aplică un nou strat de gel. Cu toate acestea, la sfârșitul procesului, vom fi recompensați prin unghii frumoase, strălucitoare și purtând o culoare uniformă.

În concluzie, gelul Color Solid este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o culoare intensă și o acoperire perfectă a unghiei. Acesta oferă și avantajul reducerii timpului și a costurilor pentru cei care își doresc să își facă unghiile acasă, însă procesul necesită răbdare și implică o paletă de culori intens și bogat.