Подлокотник для маникюра, маленький, цвет фиолетовый 35*16*18 см

Codul produsului: 15646
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 27
Dimensiunile
Lungimea 35.20
Lăţimea 16.10
Înălțimea 15.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Suportul pentru manichiură este un instrument indispensabil, potrivit atât pentru manichiuristele profesioniste, cât și pentru persoanele preocupate de îngrijirea unghiilor acasă. Acest accesoriu simplu, dar esențial, oferă un confort sporit clienților pe durata procedurii și contribuie la prevenirea oboselii mâinilor.

Suportul pentru mâini de la Global Fashion este fabricat dintr-un material moale și asigură un confort maxim în timpul manichiurii. Datorită stabilității sale și suprafeței anti-alunecare, clienții pot menține mâinile într-o poziție stabilă pe parcursul întregului tratament.

Suportul in culoarea sa mov, va fi un detaliu interesant pentru echipamentul de manichiură. Dimensiunea compactă îl face convenabil pentru depozitare, economisind spațiu în salon sau acasă.

Suportul pentru manichiură de la Global Fashion reprezintă o alegere excelentă pentru oricine dorește să ofere sau să beneficieze de servicii de manichiură de calitate, fără compromisuri în ceea ce privește confortul și stabilitatea pe durata procedurii.