Cuticle remover Nail Beauty Company, 30ml

Codul produsului: 16522
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,38 €
3,61 $
13 cumpărat
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 211
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Unul din produsele populare în domeniul îngrijirii unghiilor este Cuticle Remover de la Nail Beauty Company. Acest produs este un îndepărtător de cuticule de 30 de mililitri, care îți ajută să obții aspectul perfect al unghiilor, eliminând cuticulele neestetice.

Cuticula este pielea fină și transparentă ce se află la baza unghiei, aceasta având rolul de a proteja unghia de bacterii și alte organisme care pot cauza răni și infecții. Cu toate acestea, cuticula poate deveni mai mult decât o barieră de protecție, putând avea un aspect inestetic și neplăcut.

Aici intervine Cuticle Remover de la Nail Beauty Company, care poate fi folosit pentru a elimina cu ușurință cuticula în exces. Acest produs funcționează prin înmuierea cuticulelor pentru a putea fi îndepărtate ușor și fără durere.

Modul de folosire al acestui produs este foarte ușor. Pur și simplu aplicați o cantitate mică de Cuticle Remover pe linia cuticulei, lăsați să acționeze timp de aproximativ un minut și apoi îndepărtați cu ajutorul unui instrument pentru cuticule.

Remover-ul de cuticule de la Nail Beauty Company conține ingrediente emoliente și hidratante, precum uleiurile de migdale și de jojoba, care nu numai că îndepărtează cu ușurință cuticulele, dar și hrănesc și hidratează cuticulele rămase pe unghie.

Cuticle Remover de la Nail Beauty Company este un produs sigur și eficient pentru îngrijirea unghiilor, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele. Îți va oferi un aspect neted și curat al unghiilor, ceea ce este extrem de important pentru o manichiură de succes.