Paleta conceputa pentru amesticarea comoda a culorilor. Paleta in forma de inima va fi decorul perfect pe masa de lucru.

Paleta pentru amesticarea culorilor #01 - Inima

Codul produsului: 16830
Soldul stocului: nu avem în stoc
12 cumpărat
Descriere

Paleta conceputa pentru amesticarea comoda a culorilor. Paleta in forma de inima va fi decorul perfect pe masa de lucru.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 4
Dimensiunile
Lungimea 9.50
Lăţimea 9.00
Înălțimea 5.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Paleta pentru amestecarea culorilor reprezintă un instrument esențial în fiecare kit pentru unghii. Această paletă ajută la crearea combinațiilor perfecte de culori, astfel încât manichiura să iasă la fel de bine ca și în pozele de pe Instagram.

Astăzi vom vorbi despre paleta #01 - Inima, care își primește numele de la forma inimii sale. Această paletă este fabricată din silicon de înaltă calitate și este rezistentă la deteriorare. Cei opt pătrățele mici din paletă permit amestecarea culorilor și crearea unei game complete de nuanțe.

Această paletă este incredibil de ușor de folosit. Nu trebuie decât să adăugați o picătură din fiecare culoare pe care doriți să le amestecați pe paletă și să utilizați o pensulă pentru a amesteca culorile împreună. Dacă doriți să creați nuanțe mai deschise, adăugați mai mult alb pe paletă. Dacă doriți să obțineți nuanțe mai întunecate, adăugați mai mult negru.

Atunci când ați terminat cu amestecarea culorilor, puteți curăța ușor paleta cu apă și săpun. Acest lucru va îndepărta orice urmă de culoare și va pregăti paleta pentru a fi utilizată din nou.

În concluzie, paleta #01 - Inima este un instrument esențial pentru orice femeie care își dorește să obțină manichiuri perfecte. Este ușor de folosit și vă oferă libertatea de a experimenta cu culori și nuanțe. Dacă sunteți pasionată de nail art, această paletă trebuie să fie în kit-ul dvs. de manichiură.