Nippon Nippers. Кусачки для кутикулы. Лезвие 5 мм. Спиральная пружина. Матовые NN_N-02S-5

Codul produsului: 17223
Număr articol: NN_N-02S-5
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol NN_N-02S-5
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Nippon Nippers: ce trebuie să știți despre instrumentele de tăiere a cuticulei

Îți dorești unghii frumoase și bine îngrijite? Atunci, este important să îți achiziționezi instrumentele potrivite pentru a-ți face manichiura și pedichiura. Una dintre cele mai importante ustensile în acest sens sunt foarfecele și cleștele pentru tăierea cuticulei.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune instrumente disponibile pe piață, atunci ar trebui să luați în considerare Nippon Nippers. Aceste instrumente sunt cele mai apreciate în industria de înfrumusețare și sunt folosite de către mulți tehnicieni de manichiură și pedichiură din întreaga lume.

NN_N-02S-5 este un set de clește Nippon Nippers pentru tăierea cuticulei, cu lățime de 5mm și o spirală de prindere din oțel inoxidabil. Acesta este un instrument de înaltă calitate care este robust, puternic și ușor de utilizat. Puteți utiliza aceste clește pentru a elimina cuticula la pedichiura sau la manichiura și se potrivesc perfect pentru a fi folosite de oamenii cu degetele mici.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Nippon Nippers este că sunt durabile și pot fi folosite pentru o perioadă îndelungată de timp, fără a se deteriora. De asemenea, lama ascuțită și precisă poate tăia cuticula cu ușurință și fără a provoca durere sau iritații.

Un alt avantaj important este designul compact și ergonomic, care face ca instrumentele pentru manichiură și pedichiură să fie ușor de utilizat și transportat oriunde, fiind o investiție excelentă pentru persoanele care își doresc să aibă întotdeauna unghii perfecte.

Pentru unghii frumoase și ușor de îngrijit, Nippon Nippers sunt instrumentele ideale. Așadar, luați în considerare investiția în clește pentru tăierea cuticulei NN_N-02S-5 și bucurați-vă de o manichiură și pedichiură perfecte în fiecare zi!