Nippon Nippers. Пинцет для кожи. Острый край с насечкой. Узкий. Длина 125 мм. NN_T-07

Codul produsului: 17241
Număr articol: NN_T-07
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol NN_T-07
Vizualizări 7
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Nippon Nippers este un instrument de manichiură de înaltă calitate care este proiectat pentru a ajuta la extinderea și îngrijirea unghiilor în mod eficient. În plus, acesta poate fi folosit și pentru îndepărtarea cuticulelor și a pielii moarte de pe unghii sau de pe alte părți ale corpului.

Unul dintre cele mai notabile caracteristici ale acestui instrument este oțelul inoxidabil de înaltă calitate utilizat pentru fabricarea sa. Acest lucru face ca nippers-ul să fie durabil și rezistent la coroziune, ceea ce înseamnă că va rezista mult timp și va fi gata să fie utilizat oricând.

De asemenea, nipper-ul vine cu un vârf ascuțit cu o margine zimțată, ceea ce îl face ideal pentru a ajuta la tăierea și modelarea precisă a unghiilor. În plus, nipper-ul este și ușor de utilizat datorită dimensiunii sale compacte și a designului său ergonomic.

Unii utilizatori pot fi îngrijorați de siguranța utilizării unui nipper ascuțit pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor, dar acest model vine cu o pereche de mâner, care poate fi utilizată pentru a controla cu atenție și precizie tăierea și modelarea, asigurând astfel că orice operațiune efectuată are loc în siguranță.

Nippon Nippers este un instrument de manicură profesional, deși poate fi utilizat și acasă de către persoanele dornice să își îngrijească unghiile în mod precis și eficient. Oferă o precizie extremă și siguranță în utilizare, iar dimensiunea sa compactă îl face ușor de transportat și nedureros de depozitat.

Cu o lungime de 125 mm, acest nibper este foarte ușor de manevrat, iar, datorită dimensiunilor sale mici și a formei sale ușor de manevrat, îl face ideal pentru utilizarea pe orice suprafață a corpului.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui instrument de manichiură de înaltă calitate și eficient, Nippon Nippers este o opțiune excelentă pentru dvs. Cu o precizie și siguranță în utilizare, acest instrument va ajuta la îngrijirea unghiilor și a cuticulelor în mod eficient și precis.