Наклейка большая, 9,5*6,5 см, LUX-026

Codul produsului: 17316
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Наклейка большая, 9,5*6,5 см, LUX-026 este unul din cele mai populare produse pentru decorarea unghiilor. Aceasta vine intr-o varietate de modele si culori, fiind perfecta pentru a-ti adauga o nota de originalitate si stil unghiilor tale.

Acest tip de abtibilduri sunt foarte usor de aplicat si pot fi folosite pentru a crea o varietate de modele si design-uri pe unghii. Fie ca alegi un model simplu sau ceva mai complex, aceste nautickea sigur iti vor oferi un look fabulos si inedit.

Exista mai multe moduri de a aplica abtibildurile pe unghii, insa cel mai recomandat este sa se aplice pe unghiile uscate, dupa ce au fost curatate si date cu o baza de unghii. Aceasta baza ofera aderenta pentru abtibildurile aplicate.

Dupa ce ati aplicat abtibildurile, puteti aplica un strat de lac de unghii transparent pentru a le fixa si a le proteja mai bine. Acest lucru va prelungi durata de viata a abtibildurilor si va face ca design-ul tau sa arate proaspat si nou pentru mai mult timp.

O alta optiune pentru a crea un design unic cu aceste abtibilduri este sa utilizati mai multe modele si culori in combinatie. Puteti sa combinati forme geometrice, flori sau alte modele pentru a crea un design colorat si personalizat.

In concluzie, daca doriti sa va distingeti si sa va aratati personalitatea prin intermediul unghiilor dvs., atunci abtibildurile sunt cu siguranta o optiune grozava. Cu un numar atat de mare de modele, culori si dimensiuni disponibile, cu siguranta veti gasi solutia perfecta pentru a completa look-ul dvs. si a atrage atentia.