Ножницы для кутикулы Staleks Exclusive 22 Type 1 SX-22/1m

Codul produsului: 17482
Soldul stocului: nu avem în stoc
470 lei
24,52 €
26,30 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 47
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Foarfecile de manichiură Staleks Exclusive 22 Type 1 SX-22/1m sunt instrumente profesionale dedicate îngrijirii unghiilor. Acestea sunt foarfece special concepute pentru a tăia cu precizie şi uşurinţă zona cuticulei, astfel încât să obţineţi un aspect impecabil al mâinilor.

Designul acestor foarfece de manichiură este simplu, elegant şi ergonomic, fiind confecţionate din otel inoxidabil de cea mai bună calitate. Acestea sunt foarte uşoare şi manevrabile, ceea ce face ca tăierea cuticulei să fie una precisă şi lipsită de efort.

Foarfecile de manichiură Staleks Exclusive 22 Type 1 SX-22/1m sunt dotate cu lama ascuţită şi precisă, care poate ajunge uşor în zona cuticulei, dar şi cu o priză anti-alunecare, pentru o manevrare mai uşoară şi precisă.

Pentru a asigura o igienă perfectă, aceste foarfece de manichiură pot fi sterilizate rapid şi în condiţii optime, datorită faptului că sunt confecţionate dintr-un material inoxidabil de cea mai bună calitate.

În concluzie, dacă doriţi să obţineţi un aspect impecabil al unghiilor, trebuie să utilizaţi instrumente de calitate superioară, precum foarfecile de manichiură Staleks Exclusive 22 Type 1 SX-22/1m. Acestea sunt ideale pentru a îngriji cu precizie şi uşurinţă cuticula, dar şi pentru a da unghiilor dvs. un aspect îngrijit şi perfect.