Ceară pentru epilare, in casetă Flex ItalWax (culori in asortiment)

Codul produsului: 17494
Soldul stocului: nu avem în stoc
45 lei
2,35 €
2,50 $
16 cumpărat
16 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 452
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Recent, a apărut în România un produs ce a revoluționat piața de îngrijire a pielii: Воск в кассетах Flex ItalWax. Aceste ceară sunt disponibile într-o varietate de culori și sunt potrivite pentru îndepărtarea părului de pe orice parte a corpului.

Flex ItalWax este un produs de calitate superioară, fabricat din ingrediente naturale și testat dermatologic. Este ușor de utilizat și oferă o îndepărtare eficientă a părului. Fie că optați pentru ceara albastră, neagră sau verde, veți fi încântați să descoperiți cât de ușor poate fi îndepărtat părul nedorit.

Produsul Flex ItalWax este disponibil în magazinul nostru online și este foarte popular printre clienții noștri. Prețurile sunt incepand de la 10 lei și depind de cantitatea de ceară pe care doriți să o achiziționați.

În concluzie, pentru toți cei care doresc să obțină o piele perfect netedă și suplă, Воск в кассетах Flex ItalWax este cu siguranță un produs de luat în considerare. Indiferent de tonul de culoare ales, veți fi încântați de rezultatele sale.Îți recomandăm cu căldură să încercați aceste ceară și să descoperiți de ce este atât de popular printre clienții noștri.