Tatuaj pentru unghii New Year #112

Codul produsului: 17626
Soldul stocului: nu avem în stoc
20 lei
1,06 €
1,13 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 87
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Tatuajele pentru unghii reprezintă o tendință în creștere pe piața de beauty, mai ales în ultimii ani. Acestea oferă ocazia de a-ți personaliza manichiura și de a adăuga un plus de stil.

Pentru a celebra începutul anului într-un mod unic, puteți alege un tatuaj pentru unghii New Year #112. Acesta este un design simplu, dar elegant, care va complementa perfect ținuta de Revelion.

Acest tatuaj pentru unghii constă în trei linii subțiri, dispuse astfel încât să creeze un triunghi ușor asimetric. Aceste linii pot fi realizate în orice nuanță de culoare, însă cele mai potrivite sunt sclipitoarele, în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Aceste abțibilduri sunt ușor de aplicat, fiind necesar doar să le decupați în forma dorită și să le aplicați pe unghii, apăsând ușor spre margini pentru a elimina bulele de aer.

Atrage privirile cu o manichiură strălucitoare și elegantă, personalizată cu un tatuaj pentru unghii New Year #112. Ia-ți timpul pentru a experiența această metodă simplă, dar eficientă, care îți va aduce o doză de strălucire în această iarnă.