Global Fashion Premium 10ml Gel Lacquer 008

Codul produsului: 2877
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,38 €
3,61 $
35 cumpărat
35 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 388
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare A75
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 008
Dimensiunile
Lungimea 3.00 cm
Lăţimea 3.00 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.

Descriere:

Global Fashion Premium Gel Lacquer este o ojă de gel unică dezvoltată cu o formulă excelentă care conține sclipici fin. Gelul de lac Premium este solid, cu o culoare uniform saturată în două straturi, aplicare ușoară și fără efort, calitate superioară de întărire. Acoperirea nu sângerează, se aplică cu ușurință pe placa de unghii, acoperă perfect unghia, păstrând o nuanță strălucitoare și saturată pentru o perioadă lungă de timp. Global Fashion Premium Gel Lacquer este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, special concepute pentru unghii strălucitoare și elegante. Curățare sub lumină UV, LED sau CCFL hibrid.

Volum: 10ml

Cumpărați Global Fashion Premium Gel Lacquer pe site-ul nostru.

Global Fashion Premium 10ml Gel Lacquer 008 este o ojă semipermanentă de calitate superioară, ce permite unghiilor tale să strălucească și să reziste timp îndelungat. Aceasta are capacitatea de a se întări sub lumină UV și LED, ajutând astfel la creșterea unghiilor tale, în timp ce îți oferă o manichiură perfectă și de lungă durată.

Această ojă semipermanentă este potrivită pentru orice ocazie și poate fi folosită în orice moment al anului. Oferindu-ți o gamă variată de culori, de la cele mai strălucitoare și intense, până la cele mai discrete și elegante, Global Fashion Premium 10ml Gel Lacquer 008 este cu siguranță alegerea perfectă pentru orice preferință.

Cu o textură moale și matasoasă, această ojă semipermanentă se aplică ușor, iar după uscare, se întărește sub lumină UV și LED. De asemenea, aceasta este rezistentă la zgârieturi și lovituri, datorită compoziției sale de înaltă calitate. Astfel, poți fi sigură că unghiile tale vor fi protejate și va arăta strălucitor timp îndelungat.

Pe lângă beneficiile sale pentru sănătatea și aspectul unghiilor tale, Global Fashion Premium 10ml Gel Lacquer 008 este, de asemenea, foarte durabilă și rezistentă, ceea ce o face o alegere perfectă pentru o gamă largă de activități. Aceasta poate fi folosită, de exemplu, în timpul activităților sportive, în timpul călătoriilor sau chiar în timpul activităților domestice. În plus, datorită faptului că această ojă semipermanentă este ușor de îndepărtat, poți fi sigură că nu vei avea probleme în momentul în care vrei să aplici altă culoare.

Toate acestea fac din Global Fashion Premium 10ml Gel Lacquer 008 un must-have pentru orice femeie îngrijită, care își dorește să aibă unghii frumoase și strălucitoare în orice moment al zilei sau al anului. Astfel, nu mai trebuie să te îngrijorezi de deteriorarea unghiilor tale, sau de nevoia de a-ți schimba culoarea ojei prea des. Cu Global Fashion Premium 10ml Gel Lacquer 008, ai acum acces la o gamă largă de opțiuni, într-un singur flacon de ojă semipermanentă de calitate superioară.