Твердосплавная насадка конус острый, синяя насечка, M 3/32 Umbrella ST

Codul produsului: 17957
Soldul stocului: nu avem în stoc
35 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ceea ce privește aplicațiile de manichiură și pedichiură există o gamă largă de unelte și accesorii menite să ajute în realizarea unor unghii perfecte. Între acestea se numără și biturile pentru freza electrică, printre care şi cele din tverdosplav.

Tverdosplava este un material ce conține cel puțin un metal greu, precum wolfram, tantal sau molibden. Aceste bituri sunt extrem de rezistente și durabile, fiind deosebit de eficiente în prelucrarea unghiilor.

O astfel de nasadka este cea în formă de con, cu o ascuțime pronunțată și o nuanță de albastru închis - M 3/32 Umbrella ST. Această nasadka este potrivită pentru îndepărtarea cuticulelor, curățarea unghiilor și dăruirea unei forme perfecte acestora. Acest tip de nasadka este potrivit atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură.

De asemenea, bitul de tverdosplav este potrivit și pentru realizarea modelelor pe unghii, grație preciziei și controlului sporit asupra frezei electrice. Cu ajutorul nasadkei în formă de con, se pot crea linii înguste, puncte sau chiar forme geometrice.

Este important să știți că utilizarea unui astfel de material necesită experiență și practică în utilizarea frezei electrice, astfel încât să nu existe riscuri pentru unghii sau pielea înconjurătoare. De asemenea, tverdosplava poate provoca vibrații și zgomote suplimentare, așadar este important să folosiți protecție auditivă și să lucrați cu daruire și într-un mediu bine ventilat.

În concluzie, tverdosplavul este un material puternic și eficient pentru utilizarea în manichiură și pedichiură. Biturile de tverdosplav, precum M 3/32 Umbrella ST, sunt adaptate pentru unghiile naturale și acrilice și pot ușura mult procesul de realizare a unghiilor perfecte. Însă, recomandăm ca folosirea acestui tip de accesorii să fie lăsată în mâinile profesioniștilor pentru a evita orice risc pentru sănătatea dumneavoastră.