Твердосплавная безопасная насадка, F 3/32 Small Octagon

Codul produsului: 17958
Soldul stocului: nu avem în stoc
26 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Твердосплавная безопасная насадка, F 3/32 Small Octagon, sau în traducere "Capul de frezare din metal dur cusut, F 3/32 Octagon mic" este o piesă importantă în trusa de frezare electronică pentru manichiura și pedichiura.

Această nasadă este cunoscută pentru durabilitatea și siguranța sa, fiind fabricată dintr-un material durabil numit metal dur. Această caracteristică îi conferă avantajul de a putea rezista mult timp chiar și în cazul unei utilizări intense și constante, fără a se deteriora sau a se subția.

Capul în formă de octagon mic este potrivit pentru a lucra zonele mici și strânse, cum ar fi unghiile de la picioare. Poate fi utilizat și pentru a realiza linii precise și detalii fine, datorită formei sale unice.

O altă caracteristică importantă este siguranța pe care o oferă. Nasada este proiectată astfel încât să reducă riscul de a provoca răni sau vătămări, prin prevenirea contactului direct dintre piele și freza electrică. Această caracteristică este esențială, mai ales pentru profesioniștii care utilizează acest instrument în mod regulat.

In concluzie, Твердосплавная безопасная насадка, F 3/32 Small Octagon, reprezintă o investiție valoroasă pentru orice profesionist din domeniul manichiurii și pedichiurii, datorită durabilității, siguranței și flexibilității sale. Este o piesă esențială în trusa de frezare, care permite realizarea unui lucru precis și de calitate în timpul procedurilor de manichiură și pedichiură.