Декор DIAMOND GLITTER для дизайна ногтей, Global Fashion набор №01, 6 шт.

Codul produsului: 18102
Soldul stocului: nu avem în stoc
11 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Декор DIAMOND GLITTER для дизайна ногтей este un set de 6 decoratiuni pentru unghii care vine in ajutorul femeilor care doresc sa isi decoreze unghiile intr-un mod original si stralucitor. Setul este disponibil sub brandul Global Fashion si poarta numarul №01.

Aceste decoratiuni pentru unghii sunt formate din diamante false care sunt special create pentru a da un aspect stralucitor si luxos unghiilor tale. Fiecare decoratiune este realizata cu mare atentie la detalii, avand o culoare argintie si o stralucire aparte. Acestea sunt usor de aplicat pe unghii si nu afecteaza stratul de lac de baza pe care il aplici in mod normal.

Chiar daca acest set de decoratiuni pentru unghii este foarte adesea achizitionat de catre stiliste si manichiuriste profesionale, oricine poate sa foloseasca cu usurinta decoratiunile si poate obtine astfel un aspect demn de invidiat pentru unghii. Orice femeie isi doreste sa aiba unghiile ingrijite, iar cu acest set de decoratiuni pentru unghii, obtinerea unui aspect spectaculos este la indemana oricarei persoane.

Astfel, acum ai posibilitatea de a-ti decora unghiile cu ajutorul acestui set de decoratiuni. Vei obtine un look unic si stralucitor care va atrage privirile celor din jur. De asemenea, acest set poate fi un cadou potrivit pentru cunoscutele tale sau pentru persoana iubita care isi doreste sa aiba unghii spectaculoase.

In concluzie, acest set de decoratiuni pentru unghii DIAMOND GLITTER de la Global Fashion este o alegere ideala pentru persoanele care doresc sa obtina un aspect stralucitor si luxos pentru unghiile lor. Nu ezita sa il achizitionezi si sa devii invidiata pentru unghiile tale stralucitoare!