Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 024

Codul produsului: 3005
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,38 €
3,61 $
5 cumpărat
5 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 174
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare A64
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 024
Dimensiunile
Lungimea 3.00 cm
Lăţimea 3.00 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.

Код продукта: LG 11-024 A64

Гель-лак Global Fashion Premium – это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей.

Основные достоинства гель-лаков Global Fashion Gel Polish

  • оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества;

  • уникальная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов;

  • идеальный глянцевый блеск;

  • легкость и простота в использовании;

  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе;

  • длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка;

  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки;

  • богатая палитра современных стильных оттенков. Цветовая гамма представлена как спокойными пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками;

  • разнообразие текстур гель лаков Global Fashion Gel Polish (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус и составит конкуренцию многим известным мировым брендам ногтевой индустрии;

  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.

Вы можете купить гель лак Global Fashion Premium в нашем интернет магазине с доставкой по Украине.

Unghiile ingrijite si vopsite sunt un accesoriu important pentru fiecare femeie. Din acest motiv, gelurile-lac sunt din ce in ce mai populare si solicitate in saloanele de infrumusetare. Global Fashion Premium este un exemplu perfect de gel-lac de calitate superioara care ofera un aspect intampinator si durabil.

Unul dintre avantajele majore ale acestui produs este usurinta cu care se poate aplica. Consistenta sa este groasa, dar nu prea densa, astfel incat poate fi distribuita uniform pe unghie. Acest aspect poate fi diferit de al altor geluri-lac, care pot fi mai greu de distribuit. Este suficient sa aplicati un strat subtire de gel si sa-l uscati sub lampa UV sau LED pentru aproximativ doua minute.

O alta caracteristica importanta a gelului-lac Global Fashion Premium este compatibilitatea sa cu o varietate de suprafete. Puteti sa folositi acest produs atat pe unghia naturala cat si pe tips sau pe oja semipermanenta. De asemenea, se poate aplica si pe alte suprafete precum bijuterii, pietre sau alte elemente decorative.

Culoarea 024 este un rosu intens si luminos, care poate fi purtat in orice sezon sau la orice ocazie. Odata aplicat, culoarea va ramane stralucitoare si vibranta timp de pana la trei saptamani, datorita caracteristicilor sale de rezistenta.

In concluzie, gelul-lac Global Fashion Premium este un produs de calitate superioara, care ofera o solutie perfecta pentru o manichiura rezistenta si atragatoare. Disponibil in cutii de 10 ml, acesta este suficient pentru numeroase aplicari si va fi unul dintre cele mai bune investitii pe care le veti face pentru unghii frumoase si indraznete.