Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 168

Codul produsului: 3113
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,40 €
3,68 $
11 cumpărat
11 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 353
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 168
Dimensiunile
Lungimea 3.00 cm
Lăţimea 3.00 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.
Manichiura perfecta este visul oricarei femei. Gelul-lac este una dintre cele mai populare optiuni de manichiura, fiind rezistent si durabil. Daca sunteti in cautarea unui gel-lac de calitate superioara, Global Fashion Premium 10ml 168 este solutia perfecta.

Aceasta oja semipermanenta este fabricata in Rusia si este cunoscuta pentru calitatea premium a pigmentilor utilizati. Global Fashion Premium 10ml 168 ofera o acoperire uniforma a unghiei si pastreaza intensitatea culorii pentru o perioada indelungata de timp. Gelul-lac are o textura subtire si este usor de aplicat, conferind un luciu impecabil inca de la prima aplicare.
 
Pentru a beneficia de o manichiura de durata, este important sa aplicati corect aceasta oja semipermanenta. Curatati bine unghia, indepartati orice urma de lac si aplicati baza pentru a preveni ingalbenirea unghiei. Ulterior, puteti aplica Global Fashion Premium 10ml 168, asteptati cateva minute sa se usuce si adaugati un strat suplimentar pentru o acoperire uniforma.
 
Dupa aceasta, puteti astepta pana se usuca complet si puteti adauga un strat de top coat pentru un luciu stralucitor si pentru a prelungi durata de timp a manichiurii. Global Fashion Premium 10ml 168 este disponibil in mai multe culori vibrante, fiind perfect pentru orice ocazie.
 
In concluzie, daca sunteti in cautarea unei oje semipermanente de calitate superioara, Global Fashion Premium 10ml 168 este un produs excelent. Ofera o acoperire uniforma a unghiei, rezistenta si intensitatea culorilor pentru o perioada indelungata de timp, astfel incat sa puteti fi siguri ca manichiura dumneavoastra va arata perfect timp de aproape doua saptamani.