Код продукта: DEKOR-01-02

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Ромбики декор, цветные, звёзды, сердечки, кружочки Global Fashion

Codul produsului: 4061
Soldul stocului: nu avem în stoc
34 lei
1,77 €
1,90 $
18 cumpărat
18 cumpărat
Descriere

Код продукта: DEKOR-01-02

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 3.60
Lăţimea 3.60
Înălțimea 1.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, unghiile au devenit o forma de arta prin care ne putem exprima personalitatea si creativitatea. Daca doresti unghii frumoase si originale, atunci trebuie sa incerci decoratiunile de unghii Global Fashion. Acestea includ o varietate de modele, cum ar fi romburi, zvâzdoze, inimioare si cerculete.

Decoratiunile Global Fashion sunt disponibile in diferite culori si dimensiuni, astfel incat pot fi combinate pentru a crea modele unice si personalizate pentru unghiile tale. Fiecare pachet include o cutie care contine o varietate de decoratiuni, astfel incat vei avea suficiente optiuni pentru a face diferite modele.

Cele mai populare modele sunt rombii decorativi de dimensiuni mari, care pot fi utilizati pentru a adauga un plus de stralucire si eleganta oricarui model de unghii. Cu ajutorul acestora, poti crea modele de unghii unicat si sofisticate, care vor atras atentia.

Alte modele foarte populare sunt zvâzdozele, inimioarele si cerculetele. Acestea se potrivesc perfect pentru orice ocazie, fie ca este vorba de o nunta, o petrecere sau o intalnire romantica. Acestea atrag atentia si iti ofera posibilitatea de a-ti arata personalitatea prin intermediul unghiilor tale.

In concluzie, decoratiunile Global Fashion sunt o alegere perfecta pentru oricine doreste sa-si exprime creativitatea si personalitatea prin intermediul unghiilor. Cu aceste decoratiuni, ai posibilitatea de a crea modele unice si personalizate pentru a-ti evidentia stilul si gusturile. Acum, este timpul sa adaugi un plus de originalitate unghiilor tale cu ajutorul decoratiunilor Global Fashion!