Гель-лак Термо Global Fashion 30, 10 мл

Codul produsului: 3584
Soldul stocului: nu avem în stoc
54 lei
2,82 €
3,02 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 5
Numărul raftului de depozitare В21 B31 B41
Numărul culorii 30
Dimensiunile
Lungimea 3.50 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 7.00 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01

Описание:

Гель-лак термо от Global Fashion наделен бесподобной «изюминкой». Секрет состоит в том, что температура окружающей среды сможет влиять на цвет маникюра. За счет этого маникюр будет выглядеть безупречно. Термо гель-лак Global Fashion придаст ногтям ухоженность со стойким зеркальным блеском. Сочетая качество продукции бренда Global Fashion и уникальный эффект термо гель-лака, вы будете всегда выглядеть сногсшибательно! Объем: 10

Купить гель-лак Термо Global Fashion, можно на нашем сайте.


În ultimii ani, ojele semipermanente au devenit din ce în ce mai populare în rândul doamnelor și domnișoarelor, datorită faptului că oferă o manichiură perfectă timp de câteva săptămâni. Și dacă ești în căutarea unei oje semipermanente care aduce ceva nou și interesant, atunci poate ar trebui să iei în considerare ojele semipermanente termostatice. Și una dintre cele mai bune oje de acest fel este Гель-лак Термо Global Fashion 30, 10 мл.

Această ojă semipermanentă termostatică se schimbă de culoare în funcție de temperatura ambientală. În general, aceasta trece de la o culoare închisă la una mai deschisă și vice versa, astfel încât vei fi mereu surprinsă de efectul final. De exemplu, într-un mediu cald, oja va fi o culoare deschisă, în timp ce într-un mediu rece, culoarea se va schimba la una mai închisă.

Ojă termostatică Global Fashion este disponibilă într-un ambalaj de 10ml și poate fi aplicată ușor. Este potrivită pentru toate tipurile de unghii și poate fi utilizată atât acasă, cât și în saloanele profesionale. Este important să reții că această ojă necesită o lampă UV sau LED pentru a se usca și a oferi o manichiură perfectă și de lungă durată.

În general, ojele semipermanente termostatică sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o manichiură unică și interesantă, care să atragă atenția. Însă, dacă vrei să încerci Гель-лак Термо Global Fashion 30, este important să ai în vedere temperatura ambientală și să ții cont de acest aspect atunci când îți alegi ținuta. Până acum nu s-au raportat neajunsuri ale acestei oje semipermanente, astfel că poate fi o alegere bună și pentru tine.