Furculiță + împingător Global 10 buc.

Codul produsului: 5706
Soldul stocului: nu avem în stoc
75 lei
3,91 €
4,17 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 256
Numărul de produse î ntr-o cutie 10
Dimensiunile
Lungimea 23.00
Lăţimea 13.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Furculița + împingător Global 10 buc. - accesoriul nelipsit din trusa ta de manichiură

Fie că ai o sală de unghii sau îți place să îți faci manichiura acasă, furculița și împingătorul pentru cuticule sunt două instrumente esențiale pentru a obține o manichiură impecabilă. În acest articol, vom discuta despre Furculița + împingător Global, setul perfect pentru aceste două instrumente.

Setul este compus din 10 bucăți, fiecare dintre acestea fiind realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Durabilitatea și rezistența sunt garantate, iar aceste instrumente te vor ajuta să obții o manichiură perfectă și precisă în același timp.

Furculița Global este utilă mai ales pentru a curăța spațiile dintre degete și pentru a îndepărta resturile de murdărie sau de lac de pe unghii. Aceasta are două capete distincte: unul subțire pentru a elimina cu ușurință resturile de lac de pe marginile unghiilor și unul mai gros și mai ascuțit pentru a elimina cuticulele în mod eficient.

Împingătorul Global este cel de-al doilea instrument esențial din set. Acesta poate fi folosit pentru a împinge cu delicătețe cuticula și pentru a pregăti zona pentru aplicarea lacului de unghii. Acest instrument are și el două capete: unul plat pentru a împinge cuticula și unul rotunjit pentru a netezi și a forma marginea unghiei.

Un alt avantaj al acestui set este că instrumentele sunt ușor de utilizat și se pot igieniza în mod eficient. Pentru a preveni infecțiile sau alte probleme de sănătate, este important să îți dezinfectezi instrumentele înainte și după fiecare utilizare.

În concluzie, achiziționarea setului Furculiță + împingător Global va aduce beneficii pentru oricine își dorește o manichiură impecabilă și precisă. Aceste două instrumente de înaltă calitate sunt alegerile ideale pentru a avea unghii frumoase și sănătoase la tine acasă sau în salonul de înfrumusețare.