Pensulă pentru linii fine și detalii fine Estet ES10

Codul produsului: 9069
Soldul stocului: mult
40 lei
2,11 €
2,26 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 198
Dimensiunile
Lungimea 22.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Estet ES10 este o pensulă pentru make-up esențială în trusa fiecărei femei. Această pensulă este perfectă atât pentru linii fine, cât și pentru detalii fine. Este o pensulă ultrasubțire, cu peri sintetici, care permite aplicarea precisă a tuturor tipurilor de produse de make-up.

Pensula pentru linii fine și detalii fine Estet ES10 poate fi folosită cu succes pentru aplicarea eyelinerului sau pentru crearea de detalii precise în machiajul ochilor sau sprâncenelor. Perii pensulei sunt suficient de rigizi pentru a oferi control asupra aplicării, dar în același timp suficient de moi pentru a fi confortabili pe piele.

Pensula este ușor de curățat și poate fi folosită de mai multe ori. Este important să o spălați cu un săpun delicat și apă caldă, după fiecare utilizare, pentru a evita acumularea de bacterii și a prelungi durata de viață a pensulei.

În concluzie, dacă căutați o pensulă pentru make-up care să ofere precizie și detalii fine, Estet ES10 este alegerea perfectă. Aceasta este o investiție care va face diferența în trusa dumneavoastră de make-up și va oferi un plus de profesionalism oricărui machiaj.