Perie cu două fețe Estet ES69

Codul produsului: 9087
Soldul stocului: nu avem în stoc
46 lei
2,40 €
2,56 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 109
Dimensiunile
Lungimea 22.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În rândul femeilor, îngrijirea personală este o prioritate importantă și fiecare element al acesteia trebuie să fie ales cu grijă. Un astfel de element este peria pentru machiaj. Dacă eşti în căutarea unei perii de înaltă calitate pentru sprâncene sau gene, peria cu două fețe Estet ES69 ar putea fi ceea ce cauți.

Această perie este dotată cu două capete diferite, fiecare având un scop specific. Un capăt are o perie mică, în formă de con, menită să ajute la îndreptarea şi aranjarea sprâncenelor. Prin mişcări uşoare, se poate obţine un aspect perfect şi natural al sprâncenelor, care să se potrivească cu forma feţei tale.

Celălalt capăt este o perie mai lungă, care se poate folosi cu brio pentru gene. Aceasta este foarte utilă înainte şi după aplicarea rimelului, pentru a obţine un aspect ordonat şi lipsit de aglomerări.

Peria cu două fețe Estet ES69 este de asemenea ușor de utilizat și de igienizat. Un alt avantaj al acestei peri este că nu ocupă mult spațiu în trusa de machiaj, fiind astfel foarte practică de pus în geantă şi de utilizat oriunde te-ai afla.

În concluzie, investirea într-o perie cu două fețe Estet ES69 este cu siguranță o alegere excelentă, utilă pentru orice persoană interesată de îngrijirea personală și machiaj, deoarece este practică, ușor de folosit și de transportat în orice moment al zilei.