Amestec de cristal transparent 1

Codul produsului: 9232
Soldul stocului: nu avem în stoc
78 lei
4,08 €
4,34 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 165
Dimensiunile
Lungimea 10.50
Lăţimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unul dintre cele mai populare produse in lumea unghiilor sunt adornamentele cu cristale, care adauga o nota spectaculoasa si eleganta manichiurii. Printre tipurile de cristale preferate se numara si cristalele Swarovski, cunoscute pentru calitatea si sclipirea lor. Astazi vom discuta despre un tip de cristal numit Amestec de cristal transparent 1.

Aceste cristale, de asemenea numite si AB (Aurora Borealis) sau Rainbow, sunt cele mai cautate si apreciate de catre clientii din domeniul unghiilor. Acest tip de cristal se caracterizeaza prin faptul ca reflecta lumina cu multa putere, producand un efect de sclipire cu multiple culori. Datorita acestui aspect, cristalele transparente de tip AB sunt ideale pentru orice eveniment special, pentru ca vor atrage cu siguranta toate privirile.

Este important de mentionat faptul ca acest tip de cristal este disponibil in mai multe dimensiuni, de la cele mai mici, pentru decorarea detaliilor, pana la cele mai mari, pentru a fi plasate ca element central. In plus, cristalele transparente de tip AB pot fi folosite in combinatie cu alte tipuri de cristale, pentru a crea designuri personalizate, unice si spectaculoase.

Amestecul de cristal transparent 1 poate fi achizitionat sub forma de pachet, care contine un numar variabil de cristale, in functie de fiecare producator si distribuitor. In general, astfel de pachete sunt destinate atat profesionistilor din domeniul manichiurii, cat si amatorilor care doresc sa experimenteze cu decoratiunile de unghii.

In concluzie, amestecul de cristal transparent 1 este unul dintre cele mai frumoase si apreciate tipuri de decoratiuni pentru unghii. Acest tip de cristal este ideal pentru a crea un efect de sclipire stralucitor, cu multiple culori, care va atrage cu siguranta privirile. Daca esti o persoana pasionata de unghii sau esti in cautarea unor elemente pentru a-ti personaliza manichiura, recomandam sa incerci cristalele transparente de tip AB. Te vei indragosti cu siguranta de ele!