Tatuaj pentru unghii 2141

Codul produsului: 9651
Soldul stocului: nu avem în stoc
15 lei
0,78 €
0,83 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 215
Dimensiunile
Lungimea 12.00
Lăţimea 5.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisant și autocolantele de transfer 2141 sunt două tehnici populare și inovatoare în lumea nail art-ului care îți permit să creezi manichiuri unice și impresionante.

Designul glisant este o tehnică care implică aplicarea unui gel dens pe unghia naturală sau pe extensii de unghii și apoi desenezi modelele dorite cu ajutorul unui instrument special numit peniță pentru modelare. Acest gel dens este apoi uscat subtr-o lampă UV sau LED pentru a crea un efect de decupaj, adică imaginea pare să se ridice de pe unghie și să aibă o textură tridimensională. Designul glisant poate fi folosit pentru a crea modele complexe, precum flori, animale sau modele geometrice.

De asemenea, autocolantele de transfer 2141 sunt o altă opțiune populară pentru cei care doresc să adauge o notă interesantă manichiurii lor. Acestea sunt realizate dintr-o folie specială și sunt disponibile într-o varietate de modele și culori. Pentru a aplica autocolantele de transfer 2141, trebuie să aplicați un strat subțire de lac de unghii pe unghia curată și uscată, apoi să desprindeți autocolantul cu ajutorul unei pensule și să îl aplicați cu atenție pe unghie. Acesta poate fi apoi sigilat cu un strat generos de lac de unghii pentru a menține autocolantul pe unghie timp îndelungat.

Indiferent dacă alegeți designul glisant sau autocolantele de transfer 2141, sunteți siguri că veți adăuga acel element special manichiurii dvs. Încercați aceste nouă tehnici la următoarea vizită la salonul de unghii sau chiar acasă și veți fi uimiți de cât de ușor puteți crea unghiile de vis pe care le-ați dorit întotdeauna!