Global Fashion YJ-27 autocolant

Codul produsului: 9759
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 lei
1 lei
-88%
0,42 €
0,44 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 185
Dimensiunile
Lungimea 9.30
Lăţimea 6.70
Înălțimea 0.01
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Global Fashion YJ-27 autocolant reprezintă o metodă simplă şi rapidă de a-ţi decora unghiile în confortul casei tale. Autocolantele sunt disponibile în nenumărate modele şi culori, permitându-ţi să îţi personalizezi manichiura după propriul gust.

Aceste autocolante sunt foarte uşor de utilizat: pur şi simplu lipeşte autocolantul de unghie şi taie surplusul de material cu ajutorul unei foarfeci. Înainte de a aplica autocolantul, este important să fie pregătită suprafaţa în mod adecvat. Astfel, trebuie să curăţi unghiile de impurităţi, să le usuci şi să le aplicaţi un strat de lac transparent.

Este simplu să te joci cu nenumărate combinaţii de modele şi culori, pentru a obţine unghiile dorite. Folosind aceste autocolante, poţi simula diferite efecte, cum ar fi animal print, flori sau cristale.

Global Fashion YJ-27 autocolant nu doar arată excelent, dar sunt şi durabile. Acestea pot să reziste până la o săptămână, fără să se deterioreze. Faci economii la saloanele de cosmetică, deoarece poţi să îţi faci propriile manichiuri la domiciliu, într-un mod simplu şi accesibil.

Puteţi cumpăra autocolantele Global Fashion YJ-27 de la magazinele de specialitate, sau de pe internet, la preţuri accesibile. Alegeţi modelul potrivit pentru tipul dvs. de unghii şi bucuraţi-vă de o manichiură frumoasă şi impresionantă!