Tatuaj pentru unghii CB153

Codul produsului: 9777
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 lei
1 lei
-88%
0,42 €
0,44 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 173
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 6.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Design glisant, autocolant pentru unghii CB153 - Accesoriul perfect pentru a-ti imbunatati aspectul unghiilor

Daca iti doresti sa dai o nota de eleganta si stil unghiilor tale, atunci designul glisant, autocolant pentru unghii CB153 este exact ceea ce ai nevoie. Acestea pot fi aplicate cu usurinta pe orice tip de unghie, indiferent daca sunt fire subtiri sau groase, si vor adauga o nota de distinctie si sofisticare look-ului tau.

Autocolantele pentru unghii sunt o solutie excelenta pentru persoanele care nu au timp sau dorinta de a merge la salonul de manichiura, dar doresc totusi unghii frumoase si bine intretinute. Autocolantul CB153 este usor de aplicat si, datorita design-ului sau glisant, va fi admirat de toata lumea. De altfel, aceste autocolante pot fi usor aplicate de oricine, indiferent daca esti incepator sau avansat in ceea ce priveste ingrijirea unghiilor.

Fiecare autocolant CB153 este realizat dintr-un material de calitate superioara, ceea ce va permite unghiei sa respire si sa se mentina sanatoasa in timp ce arata minunat. Avand un aspect stralucitor si lucios, aceste autocolante vor adauga textura si luminozitate unghiilor, transformandu-le intr-o opera de arta.

In plus, autocolantele CB153 sunt disponibile intr-o varietate de modele, culori si texturi, astfel incat sa poti gasi autocolantul perfect pentru a-ti completa stilul personal. Fie ca preferi culori vibrante sau tonuri pastelate, modele abstracte sau florale, autocolantele CB153 iti vor oferi intotdeauna posibilitatea de a-ti alege designul favorit.

Daca esti in cautarea unor autocolante de unghii de calitate superioara, atunci designul glisant, autocolant pentru unghii CB153 este alegerea perfecta pentru tine. Aceste autocolante sunt usor de aplicat, de inalta calitate si cu siguranta vor transforma unghiile tale intr-o adevarata declaratie de stil.