Tatuaj pentru unghii CB144

Codul produsului: 9781
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 lei
1 lei
-88%
0,42 €
0,44 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 265
Dimensiunile
Lungimea 11.00
Lăţimea 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisant este una dintre cele mai recente tendinte in materie de decorare a unghiilor. Aceasta metoda utiliza diferite tipuri de autocolante care se alipest pe unghii pentru a crea modele intrigiante si unice.

Unul dintre cele mai populare modele de autocolant pentru unghii este CB144. Acest model are o gama de culori pastel si un design glisant care poate fi folosit pe intreaga suprafata a unghiei sau doar pe o parte din aceasta.

Autocolantul CB144 este conceput pentru a fi usor de aplicat si de indeparta. Pentru a-l utiliza, trebuie sa-ti pregatesti mai intai unghiile. Taie varful si curata impuritatile de pe suprafata acestora. Apoi, alege dimensiunea autocolantului care se potriveste cu dimensiunea unghiei tale si aplic-o pe aceasta. Presa autocolantul ferm pe unghie pentru a-l fixa bine.

Pentru a adauga un plus de protectie si stralucire, poti aplica un strat subtire de lac de unghii transparent peste autocolant. Aceasta va prelungi durata de viata a autocolantului si va proteja impotriva scuiparilor sau zgarieturilor.

Un avantaj major al autocolantului CB144 este ca poate fi usor indepartat. Daca decizi sa schimbi modelul de autocolant la urmatoarea ta manichiura, tot ce trebuie sa faci este sa indepartezi cu delicatete autocolantul cu ajutorul unei pensete sau a varfului unghiei.

In concluzie, autocolantul CB144 este perfect pentru acele persoane care vor sa ofere un plus de originalitate si personalitate manichiurii lor. Designul glisant si culorile pastel vor face cu siguranta o impresie memorabila. In plus, aplicarea si indepartarea sunt foarte usoare, asa ca nu trebuie sa te simti speriata de ideea de a folosi autocolante pentru unghii.