Decor de unghii Micky Mouse albastru

Codul produsului: 9887
Soldul stocului: nu avem în stoc
15 lei
0,78 €
0,85 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 83
Dimensiunile
Lungimea 2.00
Lăţimea 2.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Oricând dorești să adaugi un aspect jucăuș și distractiv manichiurii tale, decorul de unghii cu Mickey Mouse este alegerea perfectă. Acest model de decor este unul dintre cele mai populare și îndrăgite modele de pe piața decorurilor de unghii.

Un design perfect pentru a fi utilizat în special de către fanele universului Disney și ale micului șoricel iubit de copii și adulți deopotrivă, decorul de unghii cu Mickey Mouse poate fi folosit într-o varietate de combinații de culori. Astăzi, vom discuta despre design-ul cu Mickey Mouse albastru și te vom ajuta să obții acest model într-un mod simplu, elegant și accesibil.

Pentru a realiza acest decor, aveți nevoie de o varietate de culori, dar baza va fi culoarea albastră. După ce ați aplicat lacul de baza, selectați un ton de albastru vibrant care să se potrivească cu manichiura dvs. Apoi, aplicați-l pe degete, lăsând unghiile să se usuce complet.

Apoi, treceți la desenele pentru micul șoricel, pentru care veți avea nevoie de o pensulă fină și de culoarea neagră. Începeți prin a desena capul și urechile lui Mickey Mouse pe un deget sau pe două, depinzând de preferința dvs. Adăugați nasul și ochii, apoi duceți-vă la detaliile critice ale micului șoricel.

Desenați ochii și adăugați genele. Apoi, lăsați să se usuce complet. După ce ați finisat pe degetele pe care s-a aplicat proiectul Disney, permiteți manichiurii să se usuce complet, astfel încât să se asigure că culorile se asociază corect.

Acest design arată grozav pe oricine, fie că este mers la locul de muncă, la școală sau acasă, astfel încât să se poată bucura de atmosfera ușoară și jucăușă pe care o aduce acest design.

În concluzie, decorul de unghii cu Mickey Mouse albastru este o modalitate grozavă de a adăuga un plus de jucăușenie look-ului tău de manichiură. Nu ezitați să încercați și alte combinații de culori sau design-uri similare pentru a vă exprima creativitatea și personalitatea unică. Păstrați viziunea de ansamblu a acestui model de decor, indiferent de detaliile pe care doriți să le adăugați. Apreciem încărcătura emoțională a manichiurii frumoase și elegante pe care o adăugăm vieții noastre de zi cu zi.