Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 012

Codul produsului: 2250
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,41 €
5,13 $
(5)
46 cumpărat
(5)
46 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 531
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E14
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 012
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2021-06-25 10:03:52
5

Ambalat perfect! A venit rapid întreg și cu cadouri. Conform numărului este culoarea, dar nu ca în imagine. Frumos nu sunt înființat.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion este un produs extrem de căutat pentru extensiile de unghii cu o popularitate remarcabilă. Aceasta dispune de toate proprietățile necesare pentru a crea manichiuri elegante și de impact.

Particularitatea deosebită a ojei semipermanente BLACK ELITE constă în siguranța sa și în absența componentelor nocive. Această caracteristică vă conferă încredere deplină că produsul nu va afecta nici măcar pielea sensibilă a mâinilor. Mai mult, datorită pensulei sale convenabile, aplicarea ojei devine un proces simplu și plăcut.

Un alt mare avantaj al acestei oje semipermanente este durabilitatea sa ridicată. Nu trebuie să vă faceți griji că manichiura se va decolora sau se va deteriora într-un timp scurt. BLACK ELITE rezistă pe unghii pentru o perioadă lungă de timp, menținând culoarea sa strălucitoare și bogată.

BLACK ELITE reprezintă alegerea perfectă pentru persoanele care doresc să adauge un accent neobișnuit look-ului lor. Cu ajutorul acestei oje, puteți crea modele unice și originale, care vor atrage privirile admirative ale celor din jur.

Dacă sunteți în căutarea unui produs de calitate pentru extensii de unghii, oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion este soluția perfectă pentru a vă transforma ideile într-o manichiură spectaculoasă. 

Permite unghiilor să vorbească despre stilul și personalitatea ta cu BLACK ELITE!