Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 003

Codul produsului: 2251
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
90 cumpărat

Cantitate:

(5)
90 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 1401
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E15
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 003
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2018-12-03 15:42:56
5

Produse calitative si pret accesibil

2018-12-03 15:42:56
5

Produse calitative si pret accesibil

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Vă prezentăm oja semipermanentă BLACK ELITE 003 de la renumitul brand Global Fashion! Acest produs este un adevărat must-have pentru cei care doresc să arate întotdeauna elegant și impecabil. Oja semipermanentă oferă o calitate și o durabilitate excepțională, ceea ce vă va permite să vă bucurați de o manichiură perfectă pentru o perioadă îndelungată.

Formula inovatoare a ojei semipermanente BLACK ELITE asigură o aplicare rapidă și uniformă. Pensula este concepută pentru confort maxim, facilitând controlul cu ușurință a procesului de aplicare.

Produsele noastre sunt create cu cele mai înalte standarde de calitate, și îți garantăm că oja semipermanentă BLACK ELITE te va lăsa complet impresionat. Poți sublinia personalitatea și stilul tău cu ajutorul acestor oje semipermanente de la Global Fashion!

Comandî acum și unghiile tale  vor deveni adevărate opere de artă care vor atrage privirile admirative ale celor din jur. Nu rata ocazia de a beneficia de cele mai bune produse din industria frumuseții!