Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 039

Codul produsului: 2310
Soldul stocului: mult
90 lei
4,41 €
5,13 $
(5)
70 cumpărat

Cantitate:

(5)
70 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 535
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E22
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 039
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-10-07 21:04:20
5

Super lacul!!!

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-06-07 07:36:42
5

Este o culoare superbă. Exact cum mi-am dorit. A fost ambalată bine.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE 039 de la Global Fashion este soluția perfectă pentru cele care doresc să aibă o manichiură unică și de calitate superioară.

Oja semipermanentă BLACK ELITE are proprietăți excelente, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru toate iubitoarele de manichiură. Formula sa sigură protejează unghiile și nu le afectează negativ.

Aplicarea ojei semipermanente BLACK ELITE este simplă și convenabilă. Chiar la domiciliu, veți putea crea cu ușurință adevărate opere de artă. Indiferent de nivelul de experiență, veți obține rezultate profesionale.

Dacă apreciați calitatea, oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion este alegerea perfectă. Încercați acest produs unic și veți aprecia proprietățile sale excepționale - nu veți regreta alegerea făcută!