Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 060

Codul produsului: 2408
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,41 €
5,13 $
52 cumpărat
52 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 539
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E45
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 060
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE este un produs de înaltă calitate oferit de Global Fashion, o marcă cunoscută pentru produsele sale de îngrijire personală. Această ojă are o culoare intensă, puternic pigmentată, care va rezista timp îndelungat şi nu se va ciobi sau crăpa.

BLACK ELITE 8ml este perfect pentru femeile ocupate care vor să arate mereu bine, fără să petreacă mult timp în îngrijire. Ojă semipermanentă se aplică cu uşurinţă şi se usuca rapid sub lampa UV sau LED, oferind o manichiură impecabilă şi durabilă.

Această ojă semipermanentă Black Elite are o nuanţă de negru intens, care se potriveşte cu orice stil vestimentar şi poate fi purtată în orice ocazie. În plus, nu se estompează şi nu se decolorează în timp, astfel că vă veţi bucura mult timp de manichiura impecabilă.

Oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion este un produs de calitate, care va satisface cu siguranţă cele mai exigente gusturi. Este potrivită pentru uz profesional dar şi pentru utilizarea acasă, de către orice femeie care doreşte să aibă o manichiură perfectă timp îndelungat. În plus, este uşor de îndepărtat prin folosirea de remover special pentru oje semipermanente.

În concluzie, oja semipermanentă BLACK ELITE este o alegere excelentă pentru orice femeie care doreşte să aibă o manichiură perfectă şi durabilă. Este un produs de înaltă calitate, pigmentat intens, potrivit pentru orice stil şi orice ocazie. Încercaţi-o şi veţi fi cu siguranţă mulţumită de rezultatele obţinute!