Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8ml, 159

Codul produsului: 2443
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,41 €
5,13 $
(5)
49 cumpărat
(5)
49 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 1192
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E85
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 159
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2020-12-14 21:26:34
5

Frumos, dar cu o consistență foarte nisipoasă. Este ca o bază cu nisip alb și sclipici. Creează volum, greu de aplicat. Dar rezultatul este unghii frumoase și înzăpezite.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Dacă ești în căutarea unei oje semipermanente de calitate, atunci trebuie să încerci BLACK ELITE 159 Gel Lacquer Global Fashion. Această ojă este una dintre cele mai populare din seria BLACK ELITE și vine într-o gamă largă de nuanțe de culori pentru a se potrivi oricărei preferințe.

BLACK ELITE 159 Gel Lacquer Global Fashion este ușor de aplicat și se usucă foarte rapid. Acest lucru face ca procesul de aplicare să fie rapid și ușor indiferent de cât de ocupată ești. Pentru unghii frumoase și sănătoase, această ojă semipermanentă este soluția perfectă.

Acești unghii semipermanente le poți purta timp de două sau trei săptămâni fără să se ciobescă, să se estompeze sau să decoloreze. De asemenea, acestea sunt suficient de flexibile și nu sunt greu de îndepărtat cu ajutorul acetonei - fără a deteriora unghia naturală.

Nuanțele de culori disponibile în această gamă sunt vesele și strălucitoare iar Global Fashion este o nuanță care va face orice înfățișare să fie unică. Este o nuanță de roșu portocaliu strălucitor, care se va potrivi oricărui stil vestimentar non-conformist sau care dorește să iasă în evidență.

În mod sigur, BLACK ELITE 159 Gel Lacquer Global Fashion este o alegere excelentă pentru oricine dorește o ojă de unghii semipermanentă de calitate și durabilă pentru a-și menține unghia frumoasă, fără să își facă griji cu privire la ciobire, estompare sau decolorare.