Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 174

Codul produsului: 2444
Soldul stocului: mult
90 lei
4,41 €
5,13 $
(5)
171 cumpărat

Cantitate:

(5)
171 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 560
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E73
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 174
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-09-19 06:27:49
5

E în regulă.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-12-18 17:25:46
5

Lacul gel este grozav. Mulțumesc pentru cadou

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2017-09-16 18:03:00
5

Un gel foarte bun, nu picură, nu se desprinde, clienții îl adoră.

Videoclip cu produsul:
ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă este o alegere populară în frumusețea modernă, deoarece se oferă o alternativă convenabilă și durabilă la ojele obișnuite. Aceste produse sunt ideale pentru persoanele care doresc să aibă unghii perfecte și lucioase, fără să fie nevoite să le repete aplicarea cu regularitate. Printre mărcile cele mai populare de oje semipermanente se numără și BLACK ELITE de la Global Fashion, un produs care le furnizează utilizatorilor o singură nuanță elegantă și rafinată.

Unul dintre cele mai notabile avantaje ale acestei oje semipermanente BLACK ELITE este durabilitatea sa. O dată aplicată, aceasta poate rezista până la două sau chiar trei săptămâni fără să se ciobească sau să se descuameze. De asemenea, culoarea frumoasă și strălucitoare a acestei nuanțe poate fi purtată la fel de bine la birou, într-o seară romantică sau la un eveniment special. 

În plus, aplicarea acestei oje semipermanente BLACK ELITE este foarte ușoară și poate fi realizată acasă, economisind timp și bani. Cu un preț accesibil și o sticlă de dimensiuni ideale pentru a fi comod transportată, această ojă semipermanentă este o alegere excelentă pentru persoanele care călătoresc sau se află în mișcare în mod regulat.

De asemenea, formula acestei oje semipermanente BLACK ELITE este creată astfel încât să protejeze unghiile și să le întărească. Astfel, aceasta nu doar că oferă o culoare frumoasă, ci și hrănește și îngrijește unghiile, ajutându-le să se mențină sănătoase și puternice.

În concluzie, oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să-și înfrumusețeze unghiile cu o nuanță durabilă și ușor de aplicat. Cu o formulă specială, oja semipermanentă hrănește și întărește unghiile, astfel încât frumusețea lor să fie menținută în timp. În plus, cu o sticlă de capacitate de 8 ml, această ojă semipermanentă este perfectă pentru a fi luată cu tine oriunde vrei să mergi. Astfel, nu ezita să încerci oja semipermanentă BLACK ELITE și bucură-te de unghiile tale perfecte pentru mult timp!