Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 365

Codul produsului: 2636
Soldul stocului: mult
90 lei
4,41 €
5,13 $
(4)
46 cumpărat

Cantitate:

(4)
46 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 628
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 365
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-11-26 11:09:12
4

Culoarea nu este deloc gri, ci albastru-verde, deși numărul se potrivește. Calitatea, densitatea este bună.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Vom verifica informațiile și vom înlocui fotografia. Sperăm sincer că veți avea emoții pozitive de la achiziție. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Adăugați brandul nostru la favoritele dvs. (faceți clic pe inima sau pe "Like" în colțul din dreapta sus al paginii de brand) pentru a fi primii care primesc notificări despre noile produse. Cu respect, echipa Global Fashion.

2022-06-30 11:39:25
3

Culoarea nu este neagră, ci albastru închis.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-09-14 03:04:06
4

Am crezut că va fi negru/aproape negru, dar a venit în albastru-verde. Culoarea este cool și a venit cu un cadou, dar nu seamănă cu culoarea din poză. Așa că minus o stea.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta este o soluție inovatoare pentru femeile care doresc să aibă unghii perfecte pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Productorii de cosmetice au lansat în ultima vreme o gamă variată de oje semipermanente care să răspundă nevoilor și preferințelor celor mai exigente femei.

În acest context, Black Elite, Global Fashion 8 ml, 365, este o ojă semipermanentă de calitate superioară care promite să satisfacă orice așteptare. Aceasta este disponibilă într-o gamă bogată de culori care pot fi combinate și asortate în funcție de stilul personal și preferințele fiecărei femei.

Oja semipermanentă Black Elite se caracterizează prin faptul că este rezistentă timp de trei săptămâni, ceea ce înseamnă că unghiile tale vor rămâne perfecte timp de aproape o lună întreagă. De asemenea, aceasta conține vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea unghiilor tale.

Aplicarea ojei semipermanente este una simplă. În primul rând, trebuie să se realizeze pregătirea unghiilor prin curățarea acestora în profunzime și modelarea lor în formă dorită. După aceea, se aplică o bază pentru a proteja unghiile de trecerea ojei în interiorul acestora și se lasă să se usuce.

Următorul pas este aplicarea ojei semipermanente Black Elite, Global Fashion 8 ml, 365, în două sau trei straturi pentru un efect uniform și intens. Este important ca fiecare strat să se usuce bine înainte de a trece la următorul. După aplicarea celui de-al treilea strat se lasă să se usuce timp de cel puțin un minut.

Pentru un aspect de durată se aplică un strat subțire de top coat și se lasă să se usuce timp de câteva minute. Acesta va asigura protecție la zgârieturi și deteriorări ale ojei semipermanente Black Elite.

În concluzie, Black Elite, Global Fashion 8 ml, 365, este o ojă semipermanentă de înaltă calitate care oferă o paletă variată de culori, un efect de lungă durată și protecție pentru sănătatea unghiilor. Investiția într-o ojă semipermanentă este un mod eficient și eficace pentru a avea unghii perfecte, în orice moment.