Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 368

Codul produsului: 2688
Soldul stocului: mult
90 lei
4,41 €
5,13 $
66 cumpărat

Cantitate:

66 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 875
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 368
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:
ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Ojele semipermanente au devenit o alegere populară pentru femeile care doresc să își mențină unghiile strălucitoare pentru o perioadă îndelungată de timp. Printre cele mai apreciate branduri de oje semipermanente se numără și Black Elite, care vine în varianta Global Fashion, cu o cantitate de 8 ml și o nuanță 368.

Această ojă semipermanentă este perfectă pentru atât pentru ocazii elegante, cât și pentru cele mai casual. Cu o pigmentare puternică, culorile sunt atât de pline de viață încât vor atrage cu siguranță atenția celor din jur. În plus, pentru a fi sigure că nu se vor ciobi sau se vor descăma, trebuie menționat că ojele semipermanente sunt mult mai rezistente decât cele clasice.

Ojele semipermanente Black Elite au o calitate excelentă, fapt reflectat și în cantitatea de 8 ml, care este mai mare decât cea a majorității competitorilor. Această cantitate este suficientă pentru a vă petrece mai multe săptămâni fără a fi nevoiți să aplicați o altă ojă.

În ceea ce privește aplicarea, nu este nevoie să faceți nicio pregătire specială. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați strat cu strat, acoperind cu grijă unghia până când rezultatul va fi doritul. Mai întâi, un strat de bază, apoi două straturi din ojă semipermanentă Black Elite Global Fashion, iar la final un strat de top coat.

În concluzie, Oja Semipermanentă Black Elite Global Fashion 8 ml, 368 este o alegere excelentă pentru femeile care își doresc ca manichiura lor să dureze mai mult. Chiar dacă prețul acestei oje este mai mare decât cel al celor clasice, pe termen lung, veți observa că investiția merită cu siguranță. Indiferent de preferințele dumneavoastră, oja semipermanentă Black Elite oferă o gamă largă de nuanțe pentru a satisface gusturile oricăror persoane.