Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 292

Codul produsului: 2567
Soldul stocului: mult
90 lei
4,41 €
5,13 $
(5)
141 cumpărat

Cantitate:

(5)
141 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 974
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 292
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2021-09-14 10:54:58
5

Companie bună!!!! Îmi place foarte mult! întotdeauna pus подарочки❤️спасибо

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Black Elite 292 Gel Lacquer, Global Fashion 8 ml este un produs nou pe piața de îngrijire a unghiilor care promite un aspect elegant și rezistență îndelungată. Această ojă semipermanentă este concepută pentru a oferi o acoperire uniformă, intensă și lucioasă pe unghii.

Această nuanță impresionează prin capacitatea sa de a completa orice ținută sau stil și se potrivește perfect pentru ocazii speciale, petreceri sau evenimente importante. Black Elite 292 Gel Lacquer are o formulă specială, cu ingrediente de calitate superioară, care contribuie la protejarea și întărirea unghiilor.

Ojă semipermanentă Global Fashion 8 ml este rezistentă la zgârieturi, uzură și păstrează nuanța vibrantă și intensă timp de până la două săptămâni. Proprietățile sale speciale fac din această ojă un produs perfect pentru persoanele ocupate care își doresc o manichiură impecabilă și durabilă.

Aplicarea Black Elite 292 Gel Lacquer este foarte ușoară, iar rezultatul este întotdeauna spectaculos și profesionist. Această ojă semipermanentă poate fi folosită atât în saloanele de înfrumusețare, cât și la domiciliu. În plus, această nuanță de Black Elite 292 Gel Lacquer poate fi combinată cu alte nuanțe pentru a crea modele unice și așa-numita manichiură frantuzească.

În concluzie, Black Elite 292 Gel Lacquer, Global Fashion 8 ml este o ojă semipermanentă de înaltă calitate care merită să fie încercată de oricine își dorește o manichiură perfectă și durabilă. Nuanța sa elegantă și strălucitoare va face cu siguranță să vă simțiți încrezător și fermecător în orice moment.