Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 291

Codul produsului: 2587
Soldul stocului: mult
90 lei
4,41 €
5,13 $
97 cumpărat

Cantitate:

97 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 1903
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 291
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă a devenit populară în ultimii ani, fiind preferată de mulți oameni datorită durabilității și nuanțelor sale vibrante. Black Elite, Global Fashion este un brand de încredere în lumea ojelor semipermanente, oferind produse de înaltă calitate și culori variate.

Această ojă semipermanentă vine într-un recipient de 8 ml și are o nuanță neagră profundă, numită 291. Este ideală pentru unghiile lungi sau scurte, fiind potrivită pentru orice ocazie, încântând și completând orice ținută. De asemenea, poate fi folosită și pentru a crea modele unice și creative pe unghiile tale, având o textură ușor de aplicat.

Una dintre marile avantaje ale ojelor semipermanente este durabilitatea lor. După aplicarea acestora, nu trebuie să te mai gândești la vopsirea unghiilor tale șase sau șapte zile în șir, datorită faptului că acestea rezistă mult mai mult decât oja clasică. De asemenea, oja semipermanentă Black Elite, Global Fashion 291 oferă vopseaua perfectă, fără pete sau scurgeri.

Pornind de la acest aspect, și considerând și faptul că această ojă semipermanentă se usucă rapid, aceasta este alegerea perfectă pentru persoanele care au un program încărcat și pentru cineva care nu are timp să aștepte uscarea ojei. Prin utilizarea acestei oje semipermanente, oamenii economisesc timp și bani, evitând costurile asociate cu frecventa reînnoire a manichiurii.

În final, putem spune că oja semipermanentă Black Elite, Global Fashion 8 ml, 291, este un produs de înaltă calitate, care oferă un sentiment de lux, durabilitate și eleganță. Nu în ultimul rând, merită menționat faptul că acest brand oferă o gamă variată de nuanțe, astfel încât să poți găsi ușor culoarea perfectă pentru tine!