Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 362

Codul produsului: 2698
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,41 €
5,13 $
44 cumpărat
44 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 487
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 362
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 362 este un produs de calitate superioara care are capacitatea de a transforma orice unghii intr-o adevarata opera de arta. Datorita culorii negre intense si aspectului stralucitor, aceasta oja este perfecta pentru a adauga un element de stil sau eleganta oricarei tinute.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei oje semipermanente este faptul ca, odata aplicata, poate dura pana la trei saptamani fara a se deteriora sau a se ciobi. Acest lucru o face ideala pentru persoanele ocupate care nu au timp sau dorinta de a merge la salon de infrumusetare in mod regulat.

In plus, aplicarea este rapida si usoara. Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 362 este conceputa pentru a fi aplicata cu usurinta si rapiditate acasa sau in salonul de infrumusetare. In doar cateva minute, manichiura ta va arata spectaculos si va fi gata pentru a-ti pune in evidenta stilul si personalitatea.

Indiferent de tipul de unghii pe care le ai, aceasta oja semipermanenta va adera perfect, asigurandu-ti o senzatie de confort si siguranta, indiferent de activitatea pe care o desfasori. Datorita culorii intense si aspectului elegant, aceasta poate fi folosita pentru a crea o multitudine de modele de manichiura, adapate gusturilor si nevoilor personale.

In concluzie, daca vrei sa iti schimbi in mod rapid si eficient aspectul manichiurii, Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 362 este optiunea ideala. Cu durabilitatea sa, aspectul elegant si usurinta de aplicare, nu vei fi dezamagit de calitatea acestui produs.