Freza electrica unghii Lina ZS-211 12W 25000 rpm: alegerea perfecta pentru incepatori

Freza electrica unghii Lina ZS-211 12W 25000 rpm: alegerea perfecta pentru incepatori

Freza electrică unghii Lina ZS-211 12W 25000 rpm


Pila electrică unghii Lina ZS-211, 12W, 25000 rpm este destinată utilizării acasă și este concepută pentru a efectua proceduri sigure de manichiură de înaltă calitate, inclusiv corecția unghiilor cu gel și a unghiilor acrilice.

Principalele beneficii ale utilizării pilei electrice unghii Lina ZS-211, 12W, 25000 rpm este economisirea timpului și reducerea efortului depus de către meșterul de manichiură, precum și obținerea unei viteze ridicate de lucru. Aceste avantaje permit nu doar eficientizarea proceselor, ci și atragerea unui număr mai mare de clienți datorită performanțelor superioare.

Freza unghii electrică Lina ZS-211, poate fi adaptată și pentru pedichiură, însă trebuie menționat că puterea sa poate să nu fie suficientă pentru a face față pedichiurii hardware. Cu toate acestea, se va dovedi efucientă și precisă în realizarea rapidă a manichiurii și în corecția unghiilor cu gel.

.


.



Caracteristici


Unitatea centrală impresionează prin designul său rectangular, fabricat dintr-un metal de înaltă calitate. Pe suprafața sa, se remarcă funcțiile esențiale, cu butoanele de reglare a puterii și sensului de rotație, ajustabile prin simpla rotire de la stânga la dreapta. În plus, dispune de un buton ON/OFF pentru controlul convenabil al funcționalităților. Deasemenea se remarcă mufa pentru conectarea mandrinei și  comutator al direcției de rotație a bitului.

.


.



Partea din spate a aparatului este prevăzută cu un capac negru marcat cu "Fuse", oferind o protecție sigură împotriva scurtcircuitelor.
.


Una dintre componentele esențiale ale frezei electrice  Lina ZS-211, 12W, 25000 rpm este mandrina. Aceasta are o greutate optimă, ușor de manevrat în orice poziție, nu prezintă vibrații în timpul utilizării și este robustă.


.


.


Freza electrică Lina ZS-211, 12W, 25000 rpm, este echipată cu o varietate de bituri pentru a satisface diverse proceduri.

.


Pila electrică unghii Lina ZS-211, 12W, 25000 rpm, este dotată și cu o pedală de picior, concepută pentru a facilita procesul de lucru. Această pedală acționează ca un comutator; când o apăsați, aparatul începe să se rotească la viteza predefinită de pe panoul frontal.

.

Benefciile pe care le aduce Freza electrică unghii Lina ZS-211 12W 25000 rpm


Revers

Pedală de picior conectabilă pentru controlul vitezei

Scop - manichiură

Utilizare acasă, utilizare la salon

Design compact și practic

Garanția calității

Fără vibrații

O opțiune excelentă pentru începători

Greutate redusă a mandrinei

Regulator convenabil de rotații

Un sistem de securitate integrat asigură protecție împotriva suprasarcinilor.

.



Instrucțiuni de utilizare a pilei electrice pentru manichiură Lina ZS-211 12W 25000 rpm


1️⃣ Conectați mandrina la unitatea centrală;

2️⃣ Conectați pedala la unitatea centrală;

3️⃣  Selectați modul de funcționare dorit (cu piciorul FOOT/manual HAND );

4️⃣ Selectați bitul necesar, introduceți-l în mandrină (nu porniți freza electrică fără capăt de lucru!!!);

5️⃣ Rotiți regulatorul de viteză spre dreapta pentru a accelera viteza (este recomandabil să lucrați la viteza maximă!);

6️⃣ Apăsați pedala de picior (în modul FOOT) pentru a regla viteza cu pedala de picior;

7️⃣ Cu ajutorul reversului puteți regla direcția de rotație stânga/dreapta a bitului (puneți freza electrică pe rotația minimă înainte de a schimba reversul).

.



🛍️ Achiziționează acum pila electrică pentru manichiură, Lina ZS-211, 12W, 25000 rpm, pentru a te bucura de o manichiură impecabilă!


.
Data: 26.03.2024 15:42 Vizualizări: 34